slovensko-britanska veslaška odprava

Zakaj ne bi pomagali drugim, če lahko?

Ne slepim se in se ne opravičujem, da veslam čez Atlantik zaradi sebe, ker si to želim, ker lahko. S tem svojim početjem pa želim pomagati tudi drugim pri njihovih športnih in življenjskih podvigih.

Zaradi tega tudi tokrat podpiramo Društvo KROS (društvo za kakovostno rehabilitacijo otrok Slovenije), ki otrokom pomaga pri rehabilitaciji, socializaciji in ponovni izgradnji samopodobe po nezgodni poškodbi možganov otrok. Vse to tudi skozi šport.

Na srečo pri tem prizadevanju nisem sam. Svoj humanitaren obraz so znova pokazali v spletni agenciji Zabec.net. Z veseljem lahko rečem, da je plod tega prizadevanja internetni portal Pomagajmo.org, prek katerega lahko na varen in enostaven način podprete naša prizadevanja in donirate Društvu KROS.

Vsa zbrana sredstva bodo namenjena za Bolnišnične igre v Bruslju, na katere se bo maja odpravilo 18 otrok iz Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta RS URI Soča.

Z donacijo ne boste samo pomagali pri rehabilitaciji otrok, tudi nas, 4 samotne jezdece na oceanu, boste zelo razveselili!

Obljubim, da bomo za vsak evro zaveslali se malo močneje.

Upam, da bomo na koncu zelo zmatrani!     

Marin
sponzorji

  • Tušmobil

  • ARSO