slovensko-britanska veslaška odprava

Posebno Valentinovo presenečenje

Na krovu Tušmobila TransAtlantik teče debata o vseh možnih stvareh. Glede na to, da so tako Simon, Al in Steve veselo vezani na svoje boljše polovice, se počutijo poklicane, da svoje modrosti o deklicah delijo z menoj. Vsak ima svoj način, a vsi trije veslajo kot nori, samo zato, da se čim prej vrnejo k svojim dragim izvoljenkam!

Srečo imamo, da je naš glavni sponzor Tušmobil in da smo tudi tukaj, sredi morja, dobro povezani s svetom.

Očitno je, da Simon in Steve še nista poročena, saj sta dobesedno iz sredine Atlantika, iz majhne, veslaške barke, svojima izvoljenkama poslala šopka rož!

Ko sta prek telefona naročala cvetlice, sta kar cvetela od radosti, kot da bi onadva ravnokar dobila šopek. Imam ju na sumu, da sta se zavedala, da jima je s tem uspel dober met in da sta dobila kar nekaj plus točk za v prihodnje.

Moje Valentinovo je minilo bolj umirjeno. Sicer sem z enim očesom budno opazoval za kako morsko deklico, a na žalost ni priplavala mimo. Nas je pa na kratko razveselila skupina delfinov. Na žalost so prišli in odšli zelo na hitro, a veličastno.

Ker je danes poseben dan, praznik ljubezni, pošiljamo cčsto posebno, ekskluzivno fotografijo pisano na dušo nežnejšemu spolu.

Marin
sponzorji

  • Tušmobil

  • Tušmobil